Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Και εγω στην Αρκαδια

Να’μαι ξανα στην Τριπολη. Εκανα μια βολτα στην πολη σημερα το πρωι. Δεν ειδα πολλες γνωστες φατσες, ειδα όμως αρκετες ασχημες. Οι ντοπιοι από ό,τι φαινεται δεν εχουν αλλαξει καθολου. Εξακολουθουν να αγνοουν τις διαβασεις πεζων, να κρατανε τα μωρα τους από τη μερια του δρομου όταν περπατανε στο πεζοδρομιο, και να κοιτανε τους παντες εξονυχιστικα και αδιακριτα καθως ρεμβαζουν στις καφετεριες, καθισμενοι σε κιτς καρεκλες, αμφιθεατρικα τοποθετημενες προς τη μερια των περαστικων.

Τις προηγουμενες μερες επισκεφτηκα τα Πουληθρα, ένα μικρο χωριο ασυγκριτης ομορφιας κοντα στο Λεωνιδιο. Ειχα την τυχη να κανω και μια εξορμηση στον ορμο του Φωκιανου:


Όπως ενημερωθηκα από τα λαλιστατα λοκάλια, η παραλια αυτή είναι αρκετα φημισμενη. Εκει εχουν παραθερισει διαφορες «σημαντικες» (και παντα σκαφατες) προσωπικοτητες, όπως η Λαιδη D*, ο Κωστακης (μετα Νατασας και διδύμων) καθως και ο τεως, ο οποιος φυσικα αναφερθηκε ως «ο Βασιλιας».

Για τον επομενο προορισμο μου, τον εξωτικο Τυρο, εχω ηδη εφοδιαστει με κανα δυο bellακια του Dean Koontz, ένα φορτωμενο laptop και πολύ καπνο.

Τυρος:






* Προκειται για τη Νταϊανα και όχι την Αντζελα (Dhmhtriou).

Υγ: Αν επισκεφτειτε τα παράλια της Αρκαδιας, μην αμελησετε να γνωριστειτε με την εγχωρια πανιδα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου